Pedro De Bruyckere

Spreker op Sint-Ludgardis Schoten

 
 

Wat U moet weten over de jeugd van tegenwoordig

Er kunnen maar weinigen beter de belangrijkste tendensen vatten en de mythes doorprikken als Pedro De Bruyckere (1974). Deze zelfverklaarde verslaafde aan populaire cultuur is onderzoeker en pedagoog.

De wereld is constant in verandering en dit maakt de taak van ouders, opvoeders en leerkrachten zéér uitdagend. “Wat moeten onze kinderen studeren als sommige banen binnenkort door robots vervangen worden? Zijn ze echt te weinig sociaal geëngageerd omdat ze opgroeien met een smartphone in de hand, een computer naast hun bed en een koptelefoon rondom de oren? Welke nieuwe uitdagingen komen op hun pad?”

Pedro De Bruyckere heeft geen glazen bol, maar hij bekijkt de belangrijkste tendensen die een invloed zullen hebben op de levens van kinderen en jongeren. Zo kunnen vragen van volwassenen beantwoord worden. Een opvoedingshandleiding voor de toekomst.

Pedro De Bruyckere is een inspirerend en gelauwerd spreker, en zal met zijn enthousiasme en humor U ongetwijfeld een bijzonder leerrijke avond bezorgen. (©www.readmylips.be)

 

Maandag 25 februari 2019 om 20u, Sint-Ludgardis Openluchtschool,
Sint-Maria-ten-Boslei 10, 2900 Schoten
Prijs: € 5 (online te betalen)
Gratis voor ouders en leerkrachten Sint-Ludgardis: gebruik kortingscode
Inschrijven verplicht!

klaskit

Reserveer uw plaatsen