Proud to be fout

Het Tuinfeest is het jaarlijks schoolfeest. Een feestelijke dag waarin de kinderen van de school centraal staan. Een dag waarop we meer dan 3000 familieleden, vrienden en kennissen ontvangen op onze school, die komen genieten van een spetterende show waarin de kinderen het beste van zichzelf geven.

Naast dit heus spektakel zijn er tal van randactiviteiten. Je vindt er onder meer een heus kidsdorp met leuke spelletjes, snoepkraam, prijzenkraam,… en veel meer. Uiteraard mag ook “de bar” niet ontbreken. Want van al dat feesten krijg je natuurlijk dorst.

Als feestelijk tussendoortje kan je ook inschrijven voor een groots BBQ-festijn! Een leuke afsluiter van een fijne dag waarin plezier maken vooropstaat. – Tickets kopen 20 euro per BBQ pakket

Onder het moto: “Proud to be fout” hopen we jullie dit jaar opnieuw talrijk te mogen verwelkomen op zaterdag 2 juni 2018. U komt toch ook?!

Bent u sponsor, sympathisant of wil je graag weten hoe de programmatie van de dag eruit ziet? Ieder kind van de school krijgt de dag voor het Tuinfeest het gegeerde “Tuinboek”. Het sponsorboekje met tal van leuke foto’s en weetjes!

Mis ons Tuinfeest dus niet!

Editie 2017